Over Semia Skin Improvement

Huidproblemen / Schoonheid / Massages

Ons Verhaal

Semia Skin improvement heeft voor iedereen een geschikte behandeling! 

Kom tot rust en gun je huid een oppepper bij schoonheidssalon Semia Skin Improvement. Welke behandeling je ook kiest, je gaat altijd stralend de deur uit. 

Om het ouder worden leuker te maken hanteren wij de leeftijdskorting, zonder een maximum leeftijd! De oudste klant is 84 jaar oud, dit betekent maar liefst 84% korting op een behandeling naar keuze.

Wat we doen

Semia Skin Improvement is de plek waar je moet zijn als het gaat om gezichtsbehandelingen, huidverbetering, anti-ageing, zuurstofbehandeling Oxygeneo en alle overige beauty behandelingen.

Wij gaan zelfs een stapje verder dan alleen huidverzorging. Het geheim voor een gezond lichaam en huid ligt ook in wat je eet en drinkt. Wanneer de juiste voedingsstoffen tot je neemt, lever je de huid, wat het grootste orgaan is van een lichaam, de bouwstoffen om zichzelf goed in stand te houden en zichzelf te herstellen van schade. Samen met onze Personal Trainer en Voedingscoach kijken wij naar het geheel en stellen een volledig behandelplan samen.

Wie we zijn

Semia is sinds 2006 Schoonheidsspecialiste en heeft zich door de jaren heen verder gespecialiseerd in huidverbetering en orthomoleculaire voeding. Aan apparatuur mis je vrij weinig in de salon en bijscholing is een manier van leven geworden. Onze klanten belonen ons met een 9,7 en daar zijn wij super trots op!

Murat eet, drinkt, leeft sport. Met ruim 16 jaar ervaring als Personal Trainer en voedingscoach is hij een perfect aanvulling bij Semia Skin Improvement. Met zijn geheel eigen Personal Training Studio "SMART Sportbox" biedt hij klanten privacy en professionaliteit op 1 locatie. Je krijgt een voedingsschema op maat, maandelijkse metingen en bij het opvolgen van het advies gegarandeerd resultaat.

Waarom kies jij ons?

28 jaar ervaring onder 1 dak

Semia Skin Improvement is toonaangevend in huidverbetering.

Bij Semia Skin Improvement kun je GRATIS voor de deur parkeren.

Afspraak maken