Je hebt last van bruine vlekken in je gezicht, die anders zijn dan sproeten. In de winter valt het nog wel mee maar zodra de zon gaat schijnen worden ze snel donkerder.

Eigenlijk wordt het ieder jaar erger waardoor je liever niet meer in de zon gaat zitten terwijl je dat eigenlijk zo heerlijk vindt. Je bent dagelijks bezig om deze storende vlekken te camoufleren maar het is heel lastig om ze helemaal weg te krijgen.

Is er een behandeling tegen pigmentvlekken?

Jazeker! Met de juiste behandeling en verzorging van je huid kun je pigmentvlekken verminderen en sommige kunnen zelfs definitief verwijderd worden. Welke behandeling geschikt is voor jouw pigmentvlekken en het te verwachten resultaat hangt af van de soort, de omvang en de oorzaak van je pigmentvlekken.

Er zijn diverse soorten pigmentvlekken.

Pigmentvlekken zijn de onregelmatige, bruine vlekken die bij veel mensen in het gezicht voorkomen. Ze kunnen ontstaan door:

  1. 1 Zonlicht; deze pigmentvlekken worden ook wel ouderdomsvlekken, levervlekken of zonschade genoemd.
  2. Hormonen tijdens de zwangerschap, de overgang of bij gebruik van de anticonceptiepil.
  3. Andere oorzaken zoals verwondingen door bijv. krabben (bij acne), allergische reacties en infecties van de huid of het gebruik van verkeerde huidverzorgings-producten en medicijnen.

De combinatie parfum en zonlicht kan ook pigmentvlekken veroorzaken, door een reactie van bepaalde bestanddelen in het parfum met UV-stralen.

Bij Semia Skin Improvement kunnen wij Pigmentvlekken helpen verminderen. Welke methode voor jou geschikt is bespreken wij tijdens een intake gesprek

2 weken voor en na de behandeling de zon vermijden

U heeft gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig om het optimale resultaat te behalen.

Prijs behandeling:

Gelaat helemaal € 75
Gelaat deel € 50
Voorhoofd € 20
Handen € 40


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten