Ultrasound behandelingen reduceren tijdelijk de dichtheid van de huidlaag waardoor kleine openingen tussen cellen ontstaan en specifieke hoogwaardige actieve ingrediënten die op de huid zijn aangebracht beter kunnen worden opgenomen. De behandelkop warmt de huid eerst op tot een aangenaam temperatuur en brengen wij een cocktail van werkzame stoffen ( Vitamine C, Hyaluronzuur) aan op de huid.

Met Ultrasound trillen wij het serum “door” de huid. Dit zorgt voor een verbeterd cel metabolisme, vernauwd de porie structuur, verfijnt lijntjes, zorgt voor vermindering van couperose/vaatjes/pigmentvlekken en verminderd vochtophopingen (wallen rondom ogen). Uw huid krijgt een mooiere doorbloeding door de micro massage en ook zorgt de Ultrasound voor bindweefselversteviging.

De spieren van uw gezicht worden getraind en krijgen daardoor meer volume, kortom de ideale face lift. Deze behandeling wordt vooral gekozen bij de bovenstaande symptomen en is zeer geschikt bij gevoelige huiden bijv bij de rosacea huid.

Als laatste gebruiken wij de " COLD" behandelkop aan op de huid en koelt de huid tot -10 graden. Het voelt als een lichte tinteling. Het vertraagt het cellulair metabolisme zodat deze beter doordringt tot de dieper liggende huidlagen.

De behandeling kan heel goed gecombineerd worden met Mesotherapie of Diamond microdermabrasie.

Ideaal te behandelen; huidveroudering, rimpels of verwijde of zichtbare poriën en herstel van ziekte waarbij de huid een flinke klap heeft gekregen of voor dames en heren die niet zo gecharmeerd zijn van naalden. Ideaal in combinatie met Microdermabrasie!

Cryo-Facelift Ultrasound behandeling 60 minuten € 79,-
In combinatie met Diamond Micro Dermabrasion € 119,00


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten