Afslanken en er jonger uit zien?

Afslanken op de juiste plaatsen zonder dieet en er jonger uitzien is heel eenvoudig te bereiken met het BYAS systeem van Wellstar. BYAS staat voor Bionic Youth Activating Systeem.

Het BYAS systeem is een uniek huidverzorgingsysteem, waarmee u de klok als het ware jaren terug kunt draaien. Het revolutionaire systeem bundelt drie ultrasound technieken samen: iontoferese, elektrische spierstimulatie en microvibratie.

Ultrasound voor cosmetische en therapeutische toepassingen zijn tegenwoordig alom erkende behandelingen. Onderzoekers hebben de ideale parameters ontdekt voor huidverbetering.

Elektrische spierstimulatie (EMS)

EMS stimuleert de spieren, waardoor het gezicht of het lichaam zijn natuurlijke modellering terugkrijgt. De huid wordt strakker, doordat spieren extra worden versterkt en ontwikkeld.

De micro-trillingen bereiden de huid ook voor op de daaropvolgende instroom van speciale middelen door iontoforese.

Door middel van diepe massage, worden de celweefsels 
Infrarood licht losgemaakt en de intercellulaire ruimten van de diepere huidlagen vergroot, waardoor ze een grotere hoeveelheid van de werkzame stoffen ontvangen.

Iontoforese

Met zijn werkingsmechanisme van iontoforese, openen de huidporiën zich voor een zeer korte periode, waardoor de geïoniseerde actieve bestanddelen van de speciale serums heel voorzichtig in de diepere huidlagen wordt gekanaliseerd. Daarna hebben ze voor de ontwikkeling van de huid een langdurig effect op de productie van collageen en elastine.

Prijslijst voor BYAS Skin Perfection

    Prijs per behandeling  

Kuur van 5 x

BYAS Behandeling incl gezichtsbehandeling (inclusief hals) 60min

 

€ 149,00

 

€ 650,00

BYAS behandeling incl halsbehandeling 35min

 

€ 89,00

 

€ 350,00

 


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten