Diamond Micro Dermabrasion (DMD) is er eindelijk ook voor de gevoelige en donkere huid! Het werkt met diamanten opzetstukjes, dus zonder hinderlijke kristallen.

DMD vernieuwt en verjongt de huid. Het is op dit moment de meest geavanceerde techniek op het gebied van verfraaiing en verjonging van de huid.

DMD vernieuwt de bovenste huidlagen en verbetert daardoor de huidstructuur. droogtelijnen en rimpels vlakken af, acne putjes, littekens, pigmentstoringen en ouderdomsvlekken verminderen aanzienlijk. DMD is geschikt voor onder meer een ouder wordende huid, ouderdomsvlekken, een doffe huid, een vermoeide huid en de eerste fijne rimpels. De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden, zelfs de meest gevoelige! Voor het beste resultaat wordt micro-dermabrasie geadviseerd in kuurverband van 3 tot 6 behandelingen te nemen. Na deze kuur volstaat één herhaalbehandeling per kwartaal met uitzondering van de zomermaanden.

De werking

Middels DMD wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Door het polijsten van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. U heeft onmiddellijk een vernieuwde, zachte, gladde en frisse huid, met verminderde rimpeldiepte! De huid krijgt al na één behandeling een jongere uitstraling.

DMD is vooral geschikt bij

  • Huidveroudering,
  • pigmentatie vlekken.
  • Oppervlakkige rimpeltjes en lijntjes.
  • Acne littekens en acne huid.
  • Verslapte huid slecht doorbloedde huid.
  • Rokers huid, zichtbare poriën.
  • Ruwe droge en schilferige huid.
  • Egaliseren van littekens.

DMD is voor ieder huidtype geschikt, ook voor de gevoelige en donkere huid.

Duur behandeling 40 minuten

Prijs behandeling: €79,50


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten