Wat is een Dermaroller (Micro needling roller) behandeling?

Dermaroller is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. De Dermaroller bevat 192 microscopische kleine naaldjes. De Dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels is het gevolg.

Bijkomend voordeel is dat de huid maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen. Het advies is minimal 3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 6 behandelingen zijn. De interval wordt tijdens een gratis intake besproken.

Voor de huid welke na acne littekens vertoond, is de DermaRoller dé methode om deze te behandelen.

Voor wie is de Dermaroller behandeling geschikt?

De dermaroller behandeling is geschikt als een natuurlijk alternatief voor botox en injectables of een operatieve facelift of als aanvulling op deze cosmetische ingrepen. Cosmetische ingrepen verbeteren de huidtextuur zelf niet. Een dermaroller behandeling maakt het dan ook mogelijk om cosmetische ingrepen uit te stellen of de frequentie van cosmetische ingrepen te laten afnemen.

Dermaroller behandeling ca 45 minuten € 89,50
Exclusief Dermaroller

 

Bestel hier je eigen Titanium Dermaroller 

Let op; max 1,5mm voor het gelaat. Bestel gelijk de dermacreme erbij zodat de behandeling aangenaam blijft :)


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten