Over deze behandeling

Bij een glycolzuurpeeling wordt de bovenste huidlaag met dode huidcellen verwijderd, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid zichtbaar gladder wordt.

 

De Werkstof, die het gewenste effect op de huid geeft, is Glycolzuur. Deze is van Molecuul de kleinste Alphahydroxyzuur. Deze uit suikerriet gewonnen fruitzuur heeft als doel om effectief de verhoornde deeltjes te verwijderen en bevorderd de celstofwisseling in de opperhuid. Het doel is een duidelijk zichtbare verbetering van de huidtoestand.
Met deze effectieve behandeling worden de tekenen van het ouder worden, ( fijne lijntjes en rimpels, vermoeide en futloze huid, pigmentveranderingen) maar ook een zichtbare poriestructuur of huidverkleuringen laten zich duidelijk verbeteren. De huid wordt zichtbaar gladder, gelijkmatiger gepigmenteerd en ziet er zichtbaar jonger uit.


Het is aan te bevelen om vier behandelingen met tussenpozen van een week te doen.

Een set met verzorgingsproducten ( AHA Complex Refining Solution met Smart Shield Protection Crème SPF 50+) voor thuis met innovatieve producten ondersteunt een langdurig effect van de behandeling.

Deze behandeling bestaat uit:

  • Reiniging
  • Peeling
  • Masker

Prijzen

Gelaat 75 minuten
Losse behandeling € 95,00


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten