Acne vulgaris, in de volksmond meestal puistjes genoemd, is een van de meest voorkomende huidproblemen bij tieners en volwassenen. Bij acne raken de talgklieren verstopt, die vervolgens voor een vette en glimmende huid met puistjes zorgen.

De verstopte talgklieren kunnen makkelijk gaan ontsteken, vooral als je de puistjes probeert uit te knijpen. Het uitdrukken van puistjes wordt daarom altijd sterk afgeraden, ook omdat je daardoor je huidweefsel beschadigt en dus eerder littekens krijgt.

Bij mensen die ernstige acne hebben is het huidprobleem niet beperkt tot hier en daar een vervelend puistje, soms is de gezichtshuid een waar ‘mijnenveld’ van mee-eters, pukkels en abcessen dat zich uitstrekt tot de nek, rug, schouders, armen en andere plekken op het lichaam.

Behalve dat ernstige acne heel pijnlijk en lastig kan zijn zorgt het ook vaak voor psychische problemen zoals onzekerheid, een verminderd zelfvertrouwen, schaamte en zelfs depressiviteit. Ook kun je van acne ernstige littekens krijgen, die een leven lang zichtbaar blijven.

De acné behandeling bij Semia Skin Improvement in Rotterdam is geschikt voor iedereen die last heeft van acné en/of acné littekens. Door de eenvoudige werkwijze is de acné behandeling die wij uitvoeren zeer geschikt voor jongeren, maar ook zeker voor mensen die op latere leeftijd last krijgen van acné.

Heb jij een acné behandeling nodig?

Kom dan snel naar Semia Skin Improvement. Intake gesprekken zijn kosteloos.

Om Acné goed te behandelen is het belangrijk dat er een huidanalyse en behandel plan wordt opgesteld. Het kan om de dat tot 1 x in de week. De aantal behandelingen is afhankelijk van de aanwezige acne echter minimaal 6 behandeling in een kuurvorm wordt altijd geadviseerd.

2 weken voor en na de behandeling de zon vermijden

U heeft gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig om het optimale resultaat te behalen.
Hierna raden we aan het resultaat te onderhouden met een losse behandeling eens in de 6-8 weken.

Duur behandeling: 30 minuten
Prijs behandeling:

Gelaat helemaal € 60
Gelaat deel € 40
Voorhoofd € 20


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten