Super User

Acne vulgaris, in de volksmond meestal puistjes genoemd, is een van de meest voorkomende huidproblemen bij tieners en volwassenen. Bij acne raken de talgklieren verstopt, die vervolgens voor een vette en glimmende huid met puistjes zorgen.

Super User

Diamond Micro Dermabrasion (DMD) is er eindelijk ook voor de gevoelige en donkere huid! Het werkt met diamanten opzetstukjes, dus zonder hinderlijke kristallen.

DMD vernieuwt en verjongt de huid. Het is op dit moment de meest geavanceerde techniek op het gebied van verfraaiing en verjonging van de huid.

Super User

Je hebt last van bruine vlekken in je gezicht, die anders zijn dan sproeten. In de winter valt het nog wel mee maar zodra de zon gaat schijnen worden ze snel donkerder.

Super User

Wat is een Dermaroller (Micro needling roller) behandeling?

Dermaroller is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. De Dermaroller bevat 192 microscopische kleine naaldjes. De Dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels is het gevolg.

Super User

Couperose is een vervelende, maar ongevaarlijke huidaandoening. Wanneer iemand gevoelig is voor couperose zijn sommige bloedvaten continu verwijd. Omdat de bloedvaatjes continu zijn uitgezet, zal op deze plekken de huid rood gekleurd zijn. 

Super User

Unieke methode, verbuffend resultaat.

Bij mesotherpie werken wij met een meso-gun die in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Wij werken uitsluitend met Hyaluronzuur serums van Ecuri. Dit serum vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat.

Super User

HEV = Blauw licht is een hoge energiegolflengte die wordt uitgezonden door laptops, smart phones en allerlei apparaten die de huidconditie kunnen verminderen, je huid kan ontsteken en zelfs verkleuren. HEV-Shield beschermt de huid tegen schadelijk blauw licht om de huid gelijkmatig van kleur te houden. Schrikbarende resultaten tonen aan dat HEV licht dieper in de huid gaat dan UVA en UVB!

Actieve ingrediënten zoals Pioenroosextract, Evodia Fruitextract, Vitamine C en Knoopgrasextract Verminderen de verschijning pigmentatie & donkere vlekken.

Behandeling bestaat uit:
- Double Cleansing
- Dieptereiniging
- Onzuiverheden verwijderen & epileren
- Insluizen van het serum dmv Radio Frequentie
- Dagcrème

White Age is geschikt voor iedereen van 18+ en ouder die huidonvolkomenheden ervaren, zich bezorgd maken over een ongelijkmatige huidskleur, dofheid en schade door de zon. Iedereen die een helderdere, stralendere teint wil!

Een behandeling met radiofrequentie heeft een liftend effect. Het is een anti-agebehandeling die het bindweefsel van het gezicht verstrakt met behulp van frequentiegolven.

Duur 75 minuten
Losse behandeling € 120,00

 

Nutrimetics White Age producten zijn zowel in een set als los verkrijgbaar in de salon.  Dagelijkse behandelingen zijn minstens zo belangrijk voor de huid en daarom adviseren wij minimaal een 4 stappen systeem voor het beste, blijvende resultaat. 

Super User

Afslanken en er jonger uit zien?

Afslanken op de juiste plaatsen zonder dieet en er jonger uitzien is heel eenvoudig te bereiken met het BYAS systeem van Wellstar. BYAS staat voor Bionic Youth Activating Systeem.

Het BYAS systeem is een uniek huidverzorgingsysteem, waarmee u de klok als het ware jaren terug kunt draaien. Het revolutionaire systeem bundelt drie ultrasound technieken samen: iontoferese, elektrische spierstimulatie en microvibratie.

Ultrasound voor cosmetische en therapeutische toepassingen zijn tegenwoordig alom erkende behandelingen. Onderzoekers hebben de ideale parameters ontdekt voor huidverbetering.

Super User

Hoe werkt het LED Masker?

De huid heeft het vermogen licht te absorberen. De energie van verschillende kleuren stimuleren de cellen. Het vergroot de activiteit van DNA-RNA (maakt nieuwe eiwitten aan op basis van info uit DNA) en laat Nitric Oxide (regelt interactie tussen de cellen) in het lichaam vrijkomen. Dit helpt de genezing en stimuleert het regeneratie proces door de cellen hun eigen energie te laten gebruiken om fibrolasten (belangrijkste cel van het bindweefsel) meer collageen, elastine, proteïne te laten produceren en stimuleert het verjongingsproces van de huid.

Super User

Ultrasound behandelingen reduceren tijdelijk de dichtheid van de huidlaag waardoor kleine openingen tussen cellen ontstaan en specifieke hoogwaardige actieve ingrediënten die op de huid zijn aangebracht beter kunnen worden opgenomen. De behandelkop warmt de huid eerst op tot een aangenaam temperatuur en brengen wij een cocktail van werkzame stoffen ( Vitamine C, Hyaluronzuur) aan op de huid.

Met Ultrasound trillen wij het serum “door” de huid. Dit zorgt voor een verbeterd cel metabolisme, vernauwd de porie structuur, verfijnt lijntjes, zorgt voor vermindering van couperose/vaatjes/pigmentvlekken en verminderd vochtophopingen (wallen rondom ogen). Uw huid krijgt een mooiere doorbloeding door de micro massage en ook zorgt de Ultrasound voor bindweefselversteviging.

Super User

Over deze behandeling

Bij een glycolzuurpeeling wordt de bovenste huidlaag met dode huidcellen verwijderd, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid zichtbaar gladder wordt.

Super User

OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten